Servicii

Sarbu Curier Expres are in oferta sa servicii profesionale de transport marfa, la cele mai mici preturi.

Serviciile de transport mobila, marfa incep de la 80 lei pe plan local. Pretul pentru deplasarile mai lungi este negociabil la km.

Echipa de carat mobila
Echipa de carat mobila

Atuurile de care beneficiati colaborand cu noi:

 1. echipa tanara, cu experienta
 2. inclinare spre satisfacerea nevoilor clientilor
 3. eficienta si rapiditate in transport
 4. transportul are loc in cele mai sigure conditii
 5. transportul este facut cu autoutilitare de 3,5t intretinute
 6. cele mai bune preturi
 7. servicii mai mult decat profesionale

Transport mobila & marfa:

Noi va putem pune la dispozitie personal experimentat in manipulare, demontare si remontare mobila la standarde inalte de calitate . Acest lucru este posibil datorita experientei acumulate in cei 3 ani de activate pe piata mutarilor din Romania.

Daca alegeti  serviciile noastre de transport mobila si bagaje atat in varianta doar cu transport, dumneavoastra incarcati si descarcati mobila si bagajele din masina. Alternativa este varianta de transport si manipulare asigurata de personalul nostru cu o bogata experienta in manipulare si asezare mobila in masina pentru a ajunge in siguranta la destinatie.

Oricare ar fi varianta pe care o alegeti noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate la solicitarile dumneavoastre pentru ca dorim sa va oferim cele mai avantajoase solutii pentru transportul pe care vreti sa-l faceti.

Va punem la dispozitie cea mai completa si bogata oferta de servicii pentru transport mobila si bagaje din locuinte si birouri :

 1. Transport mobila si bagaje
 2. Manipulare profesionista incarcare.
 3. Manipulare profesionista descarcare
 4. Asesare cu grija mobila in camion.

Transporturile nationale au loc catre/dinspre judetele: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Ialomita, Iasi, Maramures, Mures, Mehedinti.

Serviciile noastre de transport marfa pot avea loc in orice zi a saptamanii!

Descarcare mobila- Transport Sarbu
Descarcare mobila

Transportul de marfa/ mobila/ colete/ pachete/ electrocasnice  se face cu autoutilitara Volkswagen Crafter de 3,5 tone, avand dimensiunile de 4,20m lungime,  1,90m latime si 1,90m inaltime

Cere o oferta personalizata (click aici)

Apreciem orice Like/ Share al paginii noastre de Facebook: transportsarbu.ro